Novi Sad
18.12.2011.
18:52 > 08:21
Rukometaši Vojvodine i Partizana odigrali su večeras na Spensu nerešeno 26:26 u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.
  • Stara garda Novi Sad

    19.12.2011 22:51
    Uvek uz SD Vojvodina
    RKV, znajte da smo sada najjači i najbrojniji. Nikada se više neće dogoditi da bg blizanci imaju veću podršku od vas! Samo napred Vojvodina!
  • paolo

    19.12.2011 08:33
    Samo napred Vojvodina!!!
    Steta, bili smo blizu... Glavu gore, SAMO NAPRED VOJVODINA!!!

    Komentatori RTV-a za svaku kritiku, dokle ce se mediokriteti zaposljavati u ovoj medijskoj kuci? Zeleo sam vise puta da iskljucim zvuk sa TV-a, kolicina iritantnosti je bila neverovatna... Kome mi dajemo platu...
  • RKV

    18.12.2011 23:43
    Hvala FIRMI.
    Hvala gledaocima.
    Hvala Novosađanima.
    Hvala svima koji su nam pruđili podršku.
    Hvala igračima koji su se borili kao lavovi.

    Sebi zameramo što smo pristlali da igramo na SPENSU. Na Slanoj Bari sa FIRMOM u našoj hali bi ih preagazili kao i Tongeren. Ima vremena ... dišemo im za vratom ...

    Mi smo jedno - to je naša snaga !!!
  • Viktor

    18.12.2011 22:26
    TV bubetanja
    Na zalost zbog bolesti nisam stigao do Spensa, pa sam derbi gledao na TV. Gledao sam derbi, ali komentar nisam slusao jer nije bilo moguce slusati bubetanja dvojice diletanata. Sramota je ko sve prenosi ili misli da prenosi sportske dogadjaje u Vojvodini, tatini i mamini sinovi koji su triput prosli pored Spensa i odmah bi da budu TV zvezde, a ni pravila ne znaju, a najgore je sto oni misle da se utakmica igrala zbog njih i njihove promocije. Strasno, degutantno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna